PERSONAL

OM MIG

Den du möter när du kommer med Din hund eller katt till SKÄLLATON är oftast jag själv, Erika Karlsson. Jag arbetar heltid med verksamheten, men hela vår familj är mer eller mindre engagerade i företaget.

Jag har varit med hund sedan barndomen, och den ras jag då främst ägnat mig åt är korthårig Schäfer. Nästan lika länge som jag har varit hundägare har jag också varit medlem i Svenska Brukshundklubben (SBK).

Jag är utbildad SBK-instruktör (allmänlydnad), och är sektererare i Mariestads Brukshundklubb. Jag har tidigare varit sektoransvarig för PR/Info/Web i SBK Skaraborgs Distrikt, och webansvarig i Töreboda Brukshundklubb.En del av mina utbildningar rörande hund hittar Du här.

 

Vi är också uppfödare under Svenska Kennelklubben (SKK) av raserna Dansk-svensk gårdshund, Lancashire Heeler & Podengo Portugues under prefix Kennel Stolta Ebbas. Under ett antal år var jag även engagerad som förtroendevald ledamot och sekreterare i den officiella Rasklubben för Dansk-Svensk Gårdshund i Sverige, RDSG. SKK:s kennelkonsulenter har varit på besök och inte haft något att erinra.

 

SKÄLLATON Hund & Katt Hotell

Gärdesboda Roskängen 4

545 90 TÖREBODA

Tfn 076 32 16 505

boka(at)skallaton.com

Copyright © All Rights Reserved

www.skallaton.com