BETALNINGSVILLKOR

BETALNINGSVILLKOR

Bokning

Bokar gör Du här.

 

Efter att vi fått Din bokning sänder vi bokningsbekräftelse till Dig via e-post. Kontroll av inkomna bokningar görs varje dag. Har Du gjort en bokning och inte fått svar senast dagen efter så V G kontakta oss på telefon så kontrollerar vi varför inte Din bokning behandlats.

 

Betalning / Priser

Betalar gör Du när Du lämnar Din hund eller katt för inkvartering. Du betalar med bank-/kreditkort - godkända kort är VISA eller MASTER CARD.

Aktuella priser finns på vår hemsida. Angivna priser är inklusive 25% moms och avser kalenderdygn.

Vi reserverar oss för kommande prisändringar och justeringar, vilka även gäller även för bekräftade bokningar.

 

Fakturering

I absoluta undantagsfall kan vi fakturera bokad vistelse med förskottsbetalning - det tillkommer då faktureringsavgift om 150 kr. Vi förbehåller oss dock rätten att neka fakturering efter kreditprövning (tillkommer kostnad för kreditprövning vilket belastar kunden).

 

Avbokning

När Du har gjort en bokning och vi har bekräftat den så har vi ingått ett avtal. Avtalet innebär att ett rum är reserverat för Din hund eller katt under en viss tid på Skällaton. Din bokning är bindande. Vi kan inte erbjuda detta rum till någon annan då det är reserverat för Din hund eller katt. Det är oftast omöjligt att med kort varsel få en annan hund- eller kattgäst i Ditt rum om Du avbokar sent eller uteblir. Företaget Skällaton är vårt arbete och vår inkomst.

Respektera oss och vårt arbete som vi lägger ner i företaget Skällaton på samma sätt som vi respekterar och tar ansvar för Din bokning med tillhörande rum för Din hund eller katt.

 

Avbokning skall göras skriftligen eller via e-post till: boka(at)skallaton.com. När vi fått Din avbokning skickar vi en bekräftelse av den till Er. Avbokningsavgift uttas med 500 kr, och sena eller uteblivna avbokningar debiteras till fullo. Avbokningar som sker 14 dagar eller mindre innan bokad vistelses ankomstdag debiteras till fullo. Under högsäsong (gäller bokningar gällande period under maj, juni, juli, augusti samt december månad) utgår avbokningsavgift om 500 kr + 25 % av summan för den avbokade perioden för avbokningar som görs mer än 15 dagar före bokad ankomstdag.

 

Betalas inte fakturan inom gällande tid tillkommer 50 kr/gång samt räntepåslag enligt räntelagen. Betalas inte skulden överlämnas ärendet till Svea Inkasso.

SKÄLLATON Hund & Katt Hotell

Gärdesboda Roskängen 4

545 90 TÖREBODA

Tfn 076 32 16 505

boka(at)skallaton.com

Copyright © All Rights Reserved

www.skallaton.com