Betalningvillkor

BETALNINGSVILLKOR

Bokning


Bokar plats gör du för Din hund här, och för Din katt här.

Efter att vi tagit emot Din bokning sänder vi en bokningsbekräftelse till Dig via e-post. Kontroll av inkomna bokningar görs varje dag. Har Du gjort en bokning och inte fått svar senast dagen efter så kontakta oss på telefon så kontrollerar vi varför Din bokning inte har behandlats.Betalning / Priser


Betalar gör Du när Du lämnar Din hund eller katt för inkvartering hos oss. Du betalar med bank-/kreditkort. Godkända kort är VISA eller MASTER CARD. Vi har ingen kontanthantering.

Aktuella priser hittar Du på sidan för HUND respektive KATT. Angivna priser är inklusive 25% moms och avser kalenderdygn.

Vi reserverar oss för kommande prisändringar och justeringar, vilka även gäller för bekräftade bokningar.


Fakturering

I absoluta undantagsfall kan vi fakturera bokad vistelse med förskottsbetalning, och det tillkommer då en faktureringsavgift om 150 kr. Vi förbehåller oss dock rätten att neka fakturering efter kreditprövning (tillkommer kostnad för kreditprövning vilket belastar kunden). 

Avbokning

När Du har gjort en bokning hos oss och vi har bekräftat den så har vi ingått ett avtal. Avtalet innebär att ett rum är reserverat för Din hund eller katt under en viss tid på Skällaton. Din bokning är bindande. Vi kan inte erbjuda detta rum till någon annan då det är reserverat för Din hund eller katt. Det är oftast omöjligt att med kort varsel få en annan hund- eller kattgäst i Ditt rum om Du avbokar sent eller uteblir. Företaget Skällaton är vårt arbete och vår inkomst. Respektera oss och vårt arbete som vi lägger ner i företaget Skällaton på samma sätt som vi respekterar och tar ansvar för Din bokning med tillhörande rum för Din hund eller katt.


Avbokning skall göras skriftligen (ej SMS) eller via e-post till: boka[at]skallaton.com. När vi fått Din avbokning skickar vi en bekräftelse av den till Er. Avbokningsavgift uttas med minst 500 kr, och sena eller uteblivna avbokningar debiteras till fullo.

Avbokningar som sker 14 dagar eller mindre innan bokad vistelses ankomstdag debiteras till fullo. Under högsäsong (gäller bokningar gällande period under maj, juni, juli, augusti samt december månad) utgår avbokningsavgift om 500 kr + 25% av summan för den bokade och bekräftade perioden för de avbokningar som görs mer än 14 dagar före bokad ankomstdag.

Betalas inte faktura gällande avbokningsavgift inom gällande tid tillkommer 50 kr per påminnelse samt räntepåslag enligt räntelagen. Betalas inte skulden överlämnas ärndet till Svea Inkasso.
 

SKÄLLATON


Hundpensionat, kattpensionat och butik med försäljning av torrfoder från Royal Canin, färskfoder från Vom og Hundemat, Pondus, vetbäddar samt Metizos sortiment på ergonomiska selar, koppel mm.

KONTAKTA OSS

Gärdesboda Roskängen 4

545 90  TÖREBODA

0763 216 505

HÄMTNING OCH LÄMNING:

Alla dagar: 09 - 10 och 17 - 18

Övrig tid endast efter överenskommelse.

Hämtning eller lämning före/efter stängning: 

200 kr/tillfälle. Ingen utlämning efter kl 20.00.BUTIK:

Ring 0763 216 505 innan besök. 

© Copyright. All Rights Reserved.