Hundhotellet

HUNDHOTELLET

Hundhotellet


I anläggningen finns två mindre avdelningar med 7 hundrum i vardera. Samtliga har tillgång till egen rastgård med altan och insynsskydd och är belagda med betongplattor. Insynsskydd är en trygghet för de hundar som är lite "blyga".


Anläggningen uppvärms vintertid med golvvärme, vilket är skönt för de hundar som lider av artros och/eller ledproblem. Sommartid så kyler golvet lokalerna under heta sommardagar.

Skällaton ligger på landsbygden i lugn och otrafikerad miljö. Till anläggningen hör också två  separata lek- och rastgårdar, en nyuppförd vintern 2018/-19 med belysning om ca 2.000 m2 samt en om ca 1.500 m2. Rastning sker på egen skogsmark i otrafikerad miljö. 


Djurhotellets samtliga utrymmen och rastgårdar är byggt och anpassat enligt Jordbruksverkets Lag för hund- och kattpensionat från 2008, vilken trädde i full kraft från och med år 2013. Anläggningen är godkänd och tillstånd enligt § 16 SJV finns. 


Skällaton har företagsförsäkring, ansvarsförsäkring, samt kund- och medarbetareförsäkring. Företaget är momsregistrerat och godkänt för F-skatt.Löptikar


Löptikar kan i undantagsfall inackorderas under förutsättning att vi har informerats om detta i förhand och godkänt det vid bokning.


Höglöpande tikar kan vi tyvärr EJ inackordera.

PRISER


 • 350 kr per påbörjat kalenderdygn för 1 hund.


 • 250 kr för hund 2, 3, 4 (med samma ägare) som delar box.


 • Bokning över dagen 700 kr för en hund (=minsta bokning 2 dygn).HELGPRISER


 • Under helger lördag-söndag 400 kr per påbörjat kalenderdygn för 1 hund.


 • Under storhelger som Påsk-, Pingst-, Nationaldag och annan röd dag tillkommer 200 kr per kalenderdygn och hund.


 • Under Jul-, Nyårs- och Midsommarhelg tillkommer 350 kr per kalenderdygn och hund.


Vi reserverar oss för kommande prisändringar och justeringar, vilka även gäller för bekräftade bokningar.

Hundar från olika familjer


Blanda inte hundar från olika familjer som vanligtvis  inte bor under samma tak. Även om de vanligtvis umgås så kan det uppstå avundsjuka eller slagsmål när de delar rum i okänd miljö som på ett hundpensionat.

Om det uppstår irritation mellan dem, om de visar aggression eller slåss förbehåller vi oss rätten att flytta isär dem. I dessa fall tillkommer extra avgifter.

HÄMTNING och LÄMNING


 • Alla dagar efter överenskommelse: 
  kl 9-10 och kl 17-18 (om inte annat anges).


 • Övrig tid (mellan kl 10 - 17) endast efter överenskommelse.


 • Hämtning eller lämning före/efter stängning debiteras med 500 kr per tillfälle.


 • Ingen utlämning efter kl 19.   

Extra tjänster


Bad, pälsvård, kloklippning och extra promenader beställer Du när Du bokar eller checkar in Din hund. Priser för detta varierar då detta debiteras efter tidsåtgång. Medicin som ges i maten ingår i inackorderingspris.


All extra behandling eller medicinering som inte kan ges i maten debiteras - informera oss och begär offert när Du bokar. Uppstår behovet i period mellan bekräftad bokning och incheckning så kontakta oss och informera om behovet omedelbart.

Rymliga boxar


Samtliga boxar är inredda med hundsängar från Kuranda.

Aktiverande promenader


Promenader sker i lugn och ej trafikerad miljö.

Rasthage


I rasthagen kan de hundar som så vill aktiveras med spåraktiviteter. Andra vill kanske bara vandra omkring och "läsa tidningen", rulla sig i gräset eller bara koppla av.