Bokning HUND

BOKNING FÖR HUND

ADRESS

Gärdesboda Roskängen 4, TÖREBODA

TELEFON

0763 216 505

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK


Klicka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kl 9-10
Kl 17-18
 
 
Kl 9-10
Kl 17-18
 
 
Ja
Nej
 
 

För att boka in Din hund på SKÄLLATON så fyll i de uppgifter som efterfrågas, och tryck på "SKICKA BOKNING". 

Fält med * ska fyllas i - Har Du lämnat det fältet tomt så kommer det upp förklarande röd text för vad  som saknas efter att Du tryckt på "SKICKA BOKNING".

Bokningar besvaras varje kväll och Du får besked om platstillgång eller bokningsbekräftelse inom 1 dygn skickat till den e-postadress Du har uppgett.

Behöver Du snabbt besked om plats?

Ring 0763 216 505.GDPR

Med anledning av den nya datalagstiftningen GDPR (General Data Protection Regulation) så använder vi bara de personuppgifter som Du lämnar när Du gör en bokning. Dvs, Du ingår ett avtal med Skällaton och samtycker till att de uppgifter Du lämnar vid en bokning används och lagras så länge som det krävs för ändamålet att kunna tillhandahålla våra tjänster och bedriva vår verksamhet:


Avbokning

När Du har gjort en bokning hos oss och vi har bekräftat den så har vi ingått ett avtal. Avtalet innebär att ett rum är reserverat för Din hund under en viss tid på Skällaton. Din bokning är bindande. Vi kan inte erbjuda detta rum till någon annan då det är reserverat för Din hund. Det är oftast omöjligt att med kort varsel få en annan hundgäst i Ditt rum om Du avbokar sent eller uteblir. Företaget Skällaton är vårt arbete och vår inkomst. Respektera oss och vårt arbete som vi lägger ner i företaget Skällaton på samma sätt som vi respekterar och tar ansvar för Din bokning med tillhörande rum för Din hund.


Avbokning skall göras skriftligen (ej SMS) eller via e-post till: boka[at]skallaton.com. När vi fått Din avbokning skickar vi en bekräftelse av den till Er. Avbokningsavgift uttas alltid minst med 500 kr, och sena eller uteblivna avbokningar debiteras till fullo. Avbokningar som sker 14 dagar eller mindre innan bokad vistelses ankomstdag debiteras till fullo.

Under högsäsong (gäller bokningar gällande period under maj, juni, juli, augusti samt december månad) utgår avbokningsavgift om 500 kr + 25% av summan för den bokade och bekräftade perioden för de avbokningar som görs mer än 14 dagar före bokad ankomstdag. Betalas inte faktura gällande avbokningsavgift inom gällande tid tillkommer 50 kr per påminnelse samt räntepåslag enligt räntelagen. Betalas inte skulden överlämnas ärndet till Svea Inkasso.